Team 2018 – 2022

De Stadspartij Zutphen-Warnsveld presenteert met trots haar team van kandidaten. Zij is ervan overtuigd dat dit tiental een sterke inbreng zal hebben in de gemeenteraad en het er alles aan zal doen om Zutphen en Warnsveld mooier, beter, groener en socialer te maken.

De kandidaten van de Stadspartij
Lijsttrekker Hans Boersbroek: “Dit voelt echt als een enorme eer om richting verkiezingen 2018 het boegbeeld voor deze mooie partij te mogen zijn. Er staat een geweldig nieuw team Stadspartij klaar om trots op te mogen zijn. Samen vormen we één team op weg naar een groene, duurzame toekomst.” Zo wil Gerard Pelgrim zich inzetten om samen met onderwijs en ondernemers innovatie tot motor van een duurzame economie te maken en heeft Meike Wesselink de wens om de culturele instellingen nog meer samen te laten werken. Kees van Toor gelooft dat een energieneutrale wereld prima in Zutphen kan beginnen en Berry Vink wil een constructieve, frisse bijdrage leveren aan een transparante politiek. Stadspartij Zutphen-Warnsveld vertrouwt erop voldoende in huis te hebben om voor zes zetels te gaan en is ervan overtuigd dit inhoudelijk te kunnen waarmaken.
Huidige fractievoorzitter Dorien Bogerd is te vinden op plaats zes op de lijst. “Na de verbindersrol van afgelopen jaren wil ik als praktische idealist de komende periode meer met concrete, groene en duurzame projecten aan de slag, maar zal ik me blijven inzetten voor de partij.” Kandidaat Mirjam van Ast wil verbinding creëren tussen stad en partij, tussen groepen en individuen, met name in situaties waar dat opeens nodig blijkt. De missie van Adelijne Martin is om de natuur een stem te geven. Mariëtte Hehakaya gelooft in Zutphen als mooie en culturele stad aan de IJssel en wil zich inzetten om dat te kunnen blijven waarborgen. “Met respect voor het natuurlijk evenwicht, ook in haar directe achterland.” Henk Weststrate wil zich sterk maken voor een socialer Zutphen met echte banen, betaalbare huisvesting en gelijke kansen voor iedereen met aandacht.

Totale kieslijst Stadspartij Zutphen-Warnsveld

 1. Hans Boersbroek
 2. Gerard Pelgrim
 3. Meike Wesselink
 4. Kees van Toor
 5. Berry Vink
 6. Dorien Bogerd
 7. Mirjam van Ast
 8. Adelijne Martin
 9. Mariëtte Hehakaya
 10. Henk Weststrate
 11. Gerrit Voortman
 12. Frank van Leeuwen
 13. Fred Huijerman
 14. Daan Daniels
 15. Hanna Scholte
 16. Crispijn Oomes
 17. Paul Koopman
 18. Margriet Versteeg
 19. Bea Wahlen
 20. Scipio Hamming
 21. Hans la Rose