Kees van Toor – forumlid

baardMijn naam is Kees van Toor. Ik ben 57 jaar. Geboren en (grotendeels) getogen in Vlaardingen, na omzwervingen door heel Nederland en een deel van Spanje uiteindelijk in 1996 in Zutphen beland. Sinds 2007 ben ik lid van de Stadspartij Zutphen-Warnsveld. Vrijwel vanaf het begin van mijn lidmaatschap heb ik een functie binnen het bestuur vervuld. Eerst als lid en vanaf 2009 als voorzitter. Van 2011, met een kleine onderbreking, tot op heden ben ik daarnaast ook forumlid. Voor mij is de Stadspartij aantrekkelijk omdat het een onafhankelijke partij is binnen de gemeente. Het lokale bestuur is waar het om gaat, zonder de besognes van de landelijke politiek.

Als militair ben ik 18 jaar actief geweest en daarbij twee keer uitgezonden naar Libanon. Ook nu heb ik nog een reserve functie bij de krijgsmacht en hiervoor ben ik in 2010 uitgezonden naar Afghanistan als specialist gezondheidszorg. In het dagelijkse leven werk ik als Jeugdreclasseerder/gezinsvoogd bij Jeugdbescherming Gelderland en op deze manier ben ik actief en intensief betrokken bij de transitie jeugdzorg naar de gemeenten.

Met betrekking tot de politiek in Zutphen zijn mijn speerpunten de jeugd, sport, veiligheid en het energie neutraal worden van de gemeente. Deze onderwerpen zijn in mijn visie een essentieel onderdeel voor een gezonde samenleving.

Contact:
k.vantoor@raad.zutphen.nl